Serviciile noastre
Cine suntem
Ava Imobiliare

Suntem o companie care ofera servicii de administrare si intretinere imobile prin care dorim sa acoperim toata gama de nevoi necesara unui imobil.

Calitate Desavarsita

Abordam cu profesionalism si seriozitate situatiile aparute si dorim sa eficientizam cat se poate de mult procesul de administrare a imobilului.

Platforma Online

Oferim informaii cat mai detaliate legate de modul de calcul a intretinerii de la bloc. Exista o transparenta totala legata de cheltuielile care se fac.

Serviciile noastre

Serviciile noastre beneficiaza de tarif fix (fara alte costuri suplimentare sau ascunse) cat si de o transparenta maxima in ceea ce priveste efectuarea platilor catre furnizori sau modul de calculatie al cotelor de intretinere pentru fiecare locatar in parte. 

Administrare imobile

Activitatea administrativa este, cea mai vizibila activitate in cadrul imobilului, de ea depinzand confortul proprietarilor, pentru o colaborare bazata pe transparenta.

Citeste...
Servicii de curatenie

Fiecare locatar doreste ca propria scara de bloc sa fie curata, tocmai de aceea va putem scapa de stresul igienizarii zonelor atat din imobil cat si din exteriorul acestuia.

Citeste...
Servicii de paza

Respectul pentru proprietatea privata e un concept cu care se opereaza doar la nivel declarativ, fiecaruia ii revine sarcina de a asigura protectia in interiorul condominiului.

Citeste...
Servicii de gradinarit

O gradina isi pastreaza frumusetea doar daca este ingrijita periodic, plantele și gazonul au nevoie de lucrari de intretinere pentru a se dezvolta corect.

Citeste...
Servicii de deszepezit

Ati auzit de atatea ori: “iarna ne-a luat pe nepregatite”. Suntem pregatiti pentru ierni grele, chiar si pentru oameni de zapada care blocheaza caile de acces.

Citeste...
Alte servicii

Daca ai nevoie de instalatori - electricieni - zugravi - alpinisti - zidari -  sau intampini altfel de probleme care necesita rezolvare nu ezita sa ne contactezi.

Citeste...
Autentificare online - click
Discutii

Permite dezbaterea unor subiecte intre proprietarii care au conturi activate.

Documente

Actele asociatiei de proprietari, contractele incheiate, decizii, hotarari.

Facturi

Vizualizezi cheltuielile care au intrat în componenţa listei de plată.

Proiectele Noastre
I1
P1
U2
P2
I2
U1
Explorati serviciile noastre